Whistleblowing-ilmoituskanava

Johdanto

360 Solutions on sitoutunut korkeimpiin eettisiin standardeihin ja avoimuuteen toiminnassamme. Ymmärrämme, että rehellisyys ja vastuullisuus ovat avainasemassa luottamuksen rakentamisessa niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemmekin kanssa. Tämän vuoksi olemme perustaneet Whistleblowing-ilmoituskanavan.

Milloin tehdä ilmoitus?

Jos havaitset mahdollisia väärinkäytöksiä tai eettisiä huolenaiheita yhtiömme sisällä, olipa kyseessä petos, turvallisuusriski, laittomuudet tai muut epäeettiset käytännöt, kannustamme sinua tekemään ilmoituksen.

Ilmoitusten käsittely

Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti ja ammattimaisesti. Olemme sitoutuneet tutkimaan kaikki raportoidut tapaukset perusteellisesti ja objektiivisesti.

Ilmoituksen tekijän suojelu

Takaamme ilmoituksen tekijän suojelun. Voit tehdä ilmoituksen nimettömänä, ja varmistamme, ettei ilmoituksen tekijälle aiheudu negatiivisia seurauksia ilmoituksen johdosta.

Ilmoituksessa mainitun henkilön suojelu ja hänen tiedonsaantioikeutensa

Ilmoituksessa kerättyä tietoa käsitellään luottamuksellisesti ja siihen sovelletaan asianmukaista tietosuojaa koskevaa lainsäädäntöä.

Tietojen poistaminen

Ilmoituksiin liittyvät tiedot poistetaan turvallisesti, kun ne eivät enää ole tarpeen tai kun lakisääteinen säilytysaika on päättynyt.

Yhteydenotot

Jos sinulla on kysyttävää Whistleblowing-ilmoituskanavasta tai ilmoituksen tekemisestä, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme.